skjul Velg Farge

Bli Medlem

Dette er Funkis SnowboardklubbNedsatt funksjonsevne? Snowboard er enklere enn du tror! Dette er Funkis Snowboardklubb. Følg siden og hjelp oss med å spre glede!

Posted by Funkis Snowboardklubb on 21. september 2015


MEDLEMMER* AV FUNKIS SNOWBOARDKLUBB MED BETALT TRENINGSAVGIFT FÅR DISSE FORDELENE:

– Gratis heiskort og lån av utstyr på organiserte treninger (mandager og onsdager)
– Instruksjon av dyktige instruktører
– Reduserte priser på nasjonale snowboardcamper 

* Vi forutsetter at medlemmer som ønsker å benytte seg av fordelene ved å være medlem av Funkis Snowboardklubb har nedsatt fysisk funksjonsevne.

Dersom du ikke har en nedsatt fysisk funksjonsvne, men har lyst til å være med å støtte arbeidet vi gjør i klubben er du hjertelig velkomment til å tegne et årlig støtte- eller ildsjelmedlemsskap à kr 200,-. BLI MEDLEM HER

PRISER OG BETINGELSER!

Årlig medlem og treningsavgift: kr 1300,-

Medlemskap for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne som ønsker å benytte seg av Funkis Snowboardklubbs ukentlige treningstilbud i vintersesongen.

Ildsjel : kr 200

Medlemskap for deg med eller uten nedsatt fysisk funksjonsevne som ønsker du å bidra utover ren økonomisk støtte, som for eksempel portvakt, vaffel/pølsesteker eller klubbambasadør på forskjellige arrangementer.

Årlig støttemedlem: kr 200,-

Medlemskap for deg som ønsker å støtte Funkis Snowboardklubb og jobben vi gjør for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne.

Gjelder sesongen 2017/2018.

Du kan komme for å prøve snowboard 1 gang uten å være medlem. For å kunne fortsette å ha det gøy på snowboard med oss på mandager eller onsdager, forutsetter det at du har betalt årlig medlems og treningsavgift.

BLI MEDLEM HER

Funkis snowboardklubb informerer om at snowboard er en risikosport. Klubben har dyktige instruktører, men ulykker kan alikevell forekomme. All snowboardkjøring skjer på eget ansvar. Hjelm er påbudt under trening og det anbefales også bruk av  ryggplate og håndleddsbeskyttere, samt at forsikring tegnes. Les om Snowboardforbundets MADcard forsikring her!

Generelle Medlemsfordeler

For mer informasjon om medlemsfordeler sjekk http://www.snowboardforbundet.no/klubb/

Om du har spørsmål ta kontakt med oss på kontakt@funkis-snowboard.no. Husk at når du er medlem av Funkis Snowboardklubb er du automatisk medlem av Norges Snowboardforbund!

Velkommen til snowboardfamilien! 🙂