skjul Velg Farge

Bli Medlem

Dette er Funkis SnowboardklubbNedsatt funksjonsevne? Snowboard er enklere enn du tror! Dette er Funkis Snowboardklubb. Følg siden og hjelp oss med å spre glede!

Posted by Funkis Snowboardklubb on 21. september 2015


MEDLEMMER* AV FUNKIS SNOWBOARDKLUBB MED BETALT TRENINGSAVGIFT FÅR DISSE FORDELENE:

– Gratis heiskort og lån av utstyr på organiserte treninger (mandager og onsdager)
– Instruksjon av dyktige instruktører
– Reduserte priser på nasjonale snowboardcamper 

* Vi forutsetter at medlemmer som ønsker å benytte seg av fordelene ved å være medlem av Funkis Snowboardklubb har nedsatt fysisk funksjonsevne som syns-, hørsels og bevegelseshemmede.

Dersom du ikke har en nedsatt funksjonsvne, men har lyst til å være med å støtte arbeidet vi gjør i klubber er du hjertelig velkomment til å tegne et årlig støttemedlemskap à kr 200,-. BLI MEDLEM HER

PRISER OG BETINGELSER!

Årlig medlem og treningsavgift: kr 1300,-

Årlig støttemedlem: kr 200,-

Ildsjel : kr 200

Gjelder sesongen 2017/2018.

Du kan komme for å prøve snowboard 1 gang uten å være medlem. For å kunne fortsette å ha det gøy på snowboard med oss på mandager eller onsdager, forutsetter det at du har betalt årlig medlems og treningsavgift.

BLI MEDLEM HER

Funkis snowboardklubb informerer om at snowboard er en risikosport. Klubben har dyktige instruktører, men ulykker kan alikevell forekomme. All snowboardkjøring skjer på eget ansvar. Hjelm er påbudt under trening og det anbefales også bruk av  ryggplate og håndleddsbeskyttere, samt at forsikring tegnes. Les om Snowboardforbundets MADcard forsikring her!

Generelle Medlemsfordeler

For mer informasjon om medlemsfordeler sjekk http://www.snowboardforbundet.no/klubb/

Om du har spørsmål ta kontakt med oss på kontakt@funkis-snowboard.no. Husk at når du er medlem av Funkis Snowboardklubb er du automatisk medlem av Norges Snowboardforbund!

Velkommen til snowboardfamilien! 🙂