skjul Velg Farge

Bli Medlem

MEDLEMMER* AV FUNKIS SNOWBOARDKLUBB MED BETALT TRENINGSAVGIFT FÅR DISSE FORDELENE:

– Gratis heiskort og lån av utstyr på organiserte treninger (mandager og onsdager)
– Instruksjon av dyktige instruktører
– Reduserte priser på nasjonale snowboardcamper 

For mer informasjon om medlemsfordeler sjekk http://www.snowboardforbundet.no/klubb/

* Vi forutsetter at medlemmer som ønsker å benytte seg av fordelene ved å være medlem av Funkis Snowboardklubb har nedsatt fysisk funksjonsevne.

Dersom du ikke har en nedsatt fysisk funksjonsvne, men har lyst til å være med å støtte arbeidet vi gjør i klubben er du hjertelig velkomment til å tegne et årlig støtte- eller ildsjelmedlemsskap à kr 200,-. 


PRISER OG BETINGELSER!

Årlig medlem og treningsavgift: kr 1500,-

Medlemskap for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne som ønsker å benytte seg av Funkis Snowboardklubbs ukentlige treningstilbud i vintersesongen.

Ildsjel : kr 200

Medlemskap for deg med eller uten nedsatt fysisk funksjonsevne som ønsker du å bidra utover ren økonomisk støtte, som for eksempel portvakt, vaffel/pølsesteker eller klubbambasadør på forskjellige arrangementer.

Årlig støttemedlem: kr 200,-

Medlemskap for deg som ønsker å støtte Funkis Snowboardklubb og jobben vi gjør for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne.

Du kan komme for å prøve snowboard 1 gang uten å være medlem. For å kunne fortsette å ha det gøy på snowboard med oss på mandager eller onsdager, forutsetter det at du har betalt årlig medlems og treningsavgift.

Funkis har fra 2019 byttet medlemsregister fra Deltager.no til Norges idrettsforbund sin løsning. Logg deg inn på https://mi.nif.no/. 

Dersom du ikke har vært medlem av Funkis tidligere, må du registrere deg med fødsels- og personnummer.​
Deretter velger du å bli medlem av Funkis Snowboardklubb. ​

Informasjon om løsningen finner du på https://itinfo.nif.no/Min_ idrett_brukerveiledning​
Hvis du har vært eller er medlem av Funkis og logger deg inn på Min idrett med ditt fødsels- og personnummer, vil du se at du er medlem av Funkis Snowboardklubb og at det ligger en faktura på Treningsavgift.​
Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med meg på e-post mette@funkis-snowboard.no eller på telefon 98257843.
 
Funkis snowboardklubb informerer om at snowboard er en risikosport. Klubben har dyktige instruktører, men ulykker kan likevel forekomme. All snowboardkjøring skjer på eget ansvar. Hjelm er påbudt under trening og det anbefales også bruk av ryggplate og håndleddsbeskyttere, samt at forsikring tegnes. 

Om du har andre spørsmål ta kontakt med oss på kontakt@funkis-snowboard.no. Husk at når du er medlem av Funkis Snowboardklubb er du automatisk medlem av Norges Snowboardforbund!

Velkommen til snowboardfamilien! 🙂