skjul Velg Farge

Om oss

Funkis Snowboardklubb ble startet vinteren 2012 av ildsjeler i snowboardmiljøet. I samarbeid med Norges Snowboardforbund har vi etablert prosjektet Funkisplankekjøring. Hovedmålet  er å øke rekrutteringen, integreringen og tilretteleggingen av snowboard både lokalt i Oslo og landet rundt.

Under vintersesongen holder vi ukentlige treninger i Funkisparken i Oslo Vinterpark, Tryvann. Som medlem av Funkis Snowboardklubb og betalt treningsavgift er treningene gratis og inkluderer heiskort, utstyr og instruksjon av dyktige og kompetente instruktører.

Årlig arrangerer vi 2-3 nasjonale samlinger i større alpinanlegg   hvor vi inviterer deltagere fra snowboardklubber over hele landet.  Fokuset for ukentlige treff og samlingene er på snowboardkjøring, lek, moro og mange ulike aktiviteter både av og på snø. Med et overordnet blikk ser vi i Norge i dag at det generelt er få personer med nedsatt funksjonsevne som er aktive i norske alpinanlegg og snowboardklubber – dette ønsker vi å endre!  Vi ønsker å synliggjøre tilbudet vårt og skape et miljø som vil bidra   til økt mestringsfølelse, tilhørighet, selvsikkerhet og generelt bedre livskvalitet. Målet er å engasjere flere funksjonshemmede til å   kjøre snowboard samtidig som vi inspirerer snowboardklubbene i Norge til å inkludere funksjonshemmede i snowboardmiljøet. Parallelt ønsker vi å skape et trygt og godt sosialt miljø for funksjonshemmede.

Vi tilrettelegger for alle stående: hørselshemmede, bevegelseshemmede, synshemmede.

Snowboard er ofte en enkel aktivitet for bevegelseshemmede med halvsidige plager, feks de som mangler en fot/arm, har cerebral parese, halvsidig lammelse.

For mer informasjon kontakt oss på kontakt@funkis-snowboard.no.

Krav om politiattest i Funkis Snowboardklubb (Trykk på lenken for å lese mer)

Referater fra møter 

Grasrotandelen

 

Les også :

Funkis Snowboardklubb i Media (Her finner du informasjon om funkis snowboardklubb skrevet av andre)

Snarveier og Nyttig Informasjon (Våre venner, tegnspråk med mer)

 

 

Vi sees i bakken!

 

Med vennlig hilsen

Funkis Snowboardklubb