Tilbake
Verdens kuleste jobb?

Jobb i verdens kuleste snowboardklubb!

Funkis Snowboardklubb ser etter nye instruktører.

 

Det er ingen tilfeldighet at Funkis Snowboardklubb har vunnet priser både på Idrettsgallaen og Snowboardawards. Det er rett og slett en ganske fantastisk gjeng som samles og kjører snowboard hver uke gjennom vinteren. Nå har du muligheten til å bli en del av gjengen – vi trenger nemlig flere instruktører til vinteren.

 

I vintersesongen vi treninger i Oslo Vinterpark hver mandag og onsdag fra 17.00 – 20.00. Treningene er gruppebasert med fokus på samhold og mestring. Klubben har ca. 70 medlemmer i alderen 5-60 år med ulike ferdighetsnivå. Dette setter store krav til instruktørene i klubben.

 

Vi ser etter deg som:
– Ønsker å inspirere til snowboardglede
– Elsker å jobbe med mennesker
– Er nysgjerrig
– Har et åpent sinn

 

Kvalifikasjoner:
– Minimum fylte 16 år
– Krav om Snowboardforbundets instruktørkurs eller liknende (kan tas her)
– Fordel med erfaring i arbeid med funksjonshemmede
– Krav om politiattest

 

Vi kan tilby:
– Kompetanseutvikling gjennom intern utdanning
– Mulighet til å bli kjent med et helt unikt miljø
– Verdens kuleste jobb

 

Du må kunne binde deg til å jobbe minimum en fast dag i uken, arbeidstiden er fra 16.45-20.00 mandag eller onsdag. Lønnen ligger på 150-185 kr i timen avhengig av kvalifikasjoner og tidligere erfaring. CV og søknad sendes til Helene Romset på helene.romset@gmail.com 

 

Om Funkis Snowboardklubb:
Funkis Snowboardklubb er en snowboardklubb for personer med nedsatt fysisk funksjon. Klubben ble startet vinteren 2012 av ildsjeler i snowboardmiljøet. Hovedmålet er å øke rekrutteringen, integreringen og tilretteleggingen av snowboard for funksjonshemmede i Oslo-området. I 2013 vant klubben «Inkluderingsprisen» på Idrettsgallaen og «Årets klubb» under Snowboardawards.

 

 

_pet8944