TilbakeTilbake

Ny satsingsgruppe og utviklingsgruppe

I fjor startet vi en egen utviklingsgruppe for deg som ville utfordre deg selv ekstra med konkurransekjøring. I år blir denne gruppa flyttet til mandager. I tillegg har vi en splitter ny satsingsgruppe med enda mer målrettet trening. Beskrivelse av begge to og info om påmelding finner du under.

Du kan være med i begge to. Begge grupper starter opp i uke 3: mandag 14. januar og onsdag 16. januar. 

Hva er utviklingsgruppa?

Dette er samme gruppe som i fjor, en forsmak på satsing. Trener er Eirik Bjørnstad. Her får du øve på basisferdigheter og spesifikke elementer som er vanlig å møte i konkurranser – som kuler, hopp og doseringer. 

Treningstid: mandager fra 17-20
Krav til nivå: kobler svinger i stor fart (nivå 10)
Krav til alder: ingen, men barn under 11 år må ha med egen ledsager fordi det er et krav å ha følge i heisen (instruktør er ikke alltid med i heis)

Vil du være med? Si ifra til Helene eller Eirik på trening, eller til helene@funkis-snowboard.no /470 29 848. 

Hva er satsingsgruppa?

Satsing er for de som skal kjøre konkurranser. Andreas Eitrheim er trener for gruppa. Her trener vi på basisferdigheter som vi bygger videre på med carvingteknikk, portkjøring, planlegging av linjer og mer. I tillegg til treninger i Oslo Vinterpark blir det barmarkstrening resten av året. Hver deltager får en individuell treningsplan og god oppfølging fra Andreas.

Treningstid: onsdager fra 18:30 – 21:00.
Krav til nivå: selvstendig i bakken, tar heis alene eller med ledsager, kobler svinger i høy fart, kan noe carving
Krav til alder: minimum 12 år. Dette er på grunn av barneidrettsbestemmelser i lovverket om spissing og konkurranse.

Vil du være med her, bruker du påmeldingsskjemaet under. Dersom du vil være på trening før pausen (17-18:15 på onsdager og/eller mandager i tillegg, bruker du vanlige påmeldingsskjemaer for dette. 

Grunnen til den sene treningstiden er fordi det er roligere i bakken etter kl 20.00. Hvis du er usikker på om du fyller kravene, kan du spørre Andreas. Det viktigste er et ønske om å delta på nasjonale/internasjonale konkurranser og at du er villig til å trene målrettet mot dette. 

Per i dag er det tre konkurranser i kalenderen:

SBX-konkurransen under Ridderuka 28. mars

Norgescup SBX i Kongsberg 6.-7. april

NM, ukjent sted i slutten av sesongen

Har du spørsmål? Kontakt Andreas på andreas_eitrheim@live.no eller 913 19 168

Meld deg på satsingsgruppa i skjemaet under.